Welke fabrikant voor schuifdeurkasten is de beste?

Daan Bosch

De beste fabrikant is waarschijnlijk Arkel en dat komt omdat Arkel de enige fabrikant is die een hele lijn schuifdeurproducten van deur tot plafond aanbiedt, zodat je weet dat je erop vertrouwen. Er zijn echter andere fabrikanten die geweldig zijn, zoals het Duitse bedrijf Schlage. Schlage is een van de beste makers van schuifdeurkasten. Schlage verkoopt ook hun producten in de VS. De Schlage productlijn is niet de goedkoopste, maar het heeft veel functies die Arkel niet biedt. Hoe doet Schlage het? Allereerst produceren ze producten die zeer goed zijn in het afdichten van deuren. Dit is ook de reden waarom de Schlage deurafdichtingen zo goed lijken. Dit is opmerkelijk in vergelijking met Glas In Voordeur De deur is zo afgesloten dat deze de lucht eromheen kan verzegelen en de buitenlucht niet ontsnapt. Als het gaat om de deuren, Schlage staat bekend als een maker van schuifdeur kasten. Otto Spiegelkast is ook een testrun waard. Dit is een goede zaak, want het is waar dat ze een aantal mooie schuifdeuren te maken. Maar het is niet goed genoeg om een goede schuifdeur te maken. Daarom heeft Schlage een speciale productielijn genaamd de "Schlage productlijn" (zoals het heet in het merk Schlage van producten). Schlage's speciale productlijn heet "Schlage brand". En omdat ze niet erg mooie schuifdeuren maken, is er geen andere keuze dan er zelf een aantal te vervaardigen. Maar het merk "Schlage" betekent niet per se dat je de kwaliteit krijgt die je zou verwachten van een merk dat een aantal van de beste schuifdeuren op de markt heeft gemaakt. Dit bericht gaat beschrijven hoe te installeren en demonteren van uw Schlage schuifdeur, en uitleggen op een eenvoudige manier, welke componenten verschillen van de standaard en die hetzelfde zijn.

Voordat we beginnen, moet je het verschil weten tussen "schlage" en "schuifdeur". Ze lijken erg op elkaar, maar de twee namen worden niet op dezelfde manier gebruikt in de industrie. Ik heb geconstateerd dat "schuifdeur" is meer kans om in contact te komen met uw huid dan "schlage". "Schlage" is een beetje meer officieel klinkende en meer "gestandaardiseerd" in de industrie dan "schuifdeur". De officiële term is "Schlage Schlage-Bosch" (Schlage is Schlage en Bosch is Bosch), maar het is niet nodig om het te zeggen in de installatie instructies van uw schuifdeur, want het is niet nodig. Als je "Schlage" gebruikt is het oké, maar gebruik alsjeblieft geen "Schlage-Bosch", want ze zijn niet identiek, en het is een grote fout om twee totaal verschillende namen te gebruiken. Ik persoonlijk liever de term "Schlage Schlage-Bosch", maar dit is geen officiële term (tenzij je in Nederland bent). Zelfs Crème kan een test zijn. U Schlage gebruiken wanneer u iemand wilt vertellen dat u de deur hebt gekocht en deze nu installeren, zonder Schlage-Bosch in uw installatie-instructies te zeggen. Dit lijkt beter te zijn dan schuifdeurkast Test.

De "schuifdeur" naam (schlage) is altijd "Schlage-Bosch" in Duitsland geweest, maar "Schlage Schlage-Bosch" is sinds 2010 officieel veranderd, dus gebruik het als u uw vrienden of familie wilt informeren over uw nieuwe schuifdeur. "Bosch" is te vinden in de installatie-instructies, zoals op de foto's, dus het is niet nodig om het te zeggen als je iemand vertelt hoe je een schuifdeur te installeren. Het is erg belangrijk dat uw dia's elkaar niet blokkeren of verstoren.