About us

Daan Bosch

Mijn visie

Mijn passie ligt in het ontwerpen en bouwen van deze dingen. Ik hou ervan om mijn ervaringen met het ontwerpen en bouwen van een schuifdeur met u te laten zien, bespreken en delen. Mijn filosofie is altijd: ontwerpen alsof je het leven van de klant probeert te verbeteren.

Mijn ervaring heeft mij geleid tot deze blog en ik denk dat deze blog is zeer belangrijk voor iedereen die heeft nagedacht over de toekomst van hun huis en is ook geïnteresseerd in het maken van het gemakkelijker en veiliger om uw bezittingen binnen of buiten uw huis. In de nabije toekomst zal mijn bedrijf een winkel openen in Nederland en deze blog zal een plek zijn om alle gedachten die ik had over de toekomst van schuifdeuren als gevolg van mijn ontwerp- en bouwproces te bewaren en met u te delen. Het idee van een schuifdeur ontwerp is zeer basic en dit is de reden waarom de meeste van mijn vorige inspanningen mislukt, dus mijn doel is om iets anders te proberen deze keer.

Op social media vind je mij via de Twitter handle schuifdeurkasttestcentraal. Ik begon de blog in 2010 en het eerste nummer werd gepost in 2012. Vandaag is de blog gepubliceerd in zeven talen, waaronder Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Russisch, Pools en Turks.

Voor degenen die meer willen lezen over de geschiedenis van de blog, het eerste nummer is hier beschikbaar. Het tweede en derde nummer zijn ook beschikbaar op dezelfde website.

Ik ben ook beschikbaar als een podcast voor u om naar te luisteren via ons YouTube-kanaal. Ik schreef ook het boek "SchuifdeurkastTestcentraal.nl: Een gids voor Schuifdeurkast. Een gids voor de Schuifdeurkast Spa, de Spa, de Spa: Schuifdeurkast.

Ik hoop dat je geniet van de blog, zou ik graag voor u om de discussie aan te sluiten. Je me vinden op Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest. Als u een blog met betrekking tot deze, neem dan contact op! Ik zou graag uw gedachten en feedback horen.

Ik heb veel ervaring omdat ik een consultant ben voor een groot bedrijf dat al zo'n 20 jaar schuifdeuren installeert, en ik heb ze vele malen geholpen en zeer goede resultaten gehad. Maar dit is mijn eerste blog. Ik ben zo opgewonden om u te vertellen hoe ik heb veel geleerd door de jaren heen en over wat werkt en wat niet, en over hoe je krijgen zeer goede resultaten thuis ook!

Ik heb mijn eigen ervaring, dus ik schrijf met mijn kennis als een schuifdeur huiseigenaar, maar het is van toepassing op een schuifdeur huiseigenaren. Ik heb twee dia's, die beide in mijn familie voor ten minste een decennium zijn geweest. Ik deel mijn ervaring met u vandaag, want er is veel wat ik kan zeggen over schuifdeuren, maar het belangrijkste is, ik kan je een aantal dingen laten zien die ik heb geleerd, en dat je ook voor jezelf doen.

Mijn Ebook, die heet "Skimpy, Rokken, En Wiggy" is verkrijgbaar bij alle grote e-boekhandels (Amazon, Smashwords, iBooks, Kobo). In deze post wil ik uitleggen hoe de slideshoes te gebruiken. Ik wil ook een aantal van mijn favoriete tools die ik tot nu toe heb geleerd presenteren.

Vooruitslaan naar de volgende video... Eerst wil ik je laten zien hoe je mijn schuifdeuren zien in het eerste deel van de video. U zult zien dat ik een groot vel papier op de schuifdeur rand die is bedekt met een wit laken. Ik plaats dan mijn schuifdeur bovenop dit witte laken. Nadat het papier in het midden is gelegd, plaats ik nog een wit vel op de bodem van het papier. Tot slot wikkel ik het witte laken rond de bovenkant van het papier. Tot slot voeg ik wat tape toe rond de hele deur en zorg ervoor dat het stevig is afgeplakt. Zo ziet de whitepaper eruit voordat je het papier op de deur zet. Het laatste wat je moet doen is het papier bedekken met tape.